Svævehyggedag 2015 AFLYSES

VMK`s Flyveplads
Arrangør/ansvarlig:
VMK Kenn Dyreborg

Hyggesvævedag på VMK`s flyveplads AFLYSES!!

Hej alle Svæveflys-entusiaster!

Som sidste år vil Vestfyns Modelflyveklub afholde en Hygge-Svævedag Lørdag den 9. maj 2015 med mulighed for flytning til den 10. maj hvis vejret ikke er med os, men dette bliver opdateret når vi kommer tættere på Hygge-Svævedagen som sidste gang.

Dagen afholdes med masser af flyvning inde for Svæveklassen hvor der vil være mulighed for at stille spilstart op, og gummitov.

Der må flyves med El-svæver, Storsvæver, svæver, slæbefly så alle kan komme op i luftlag hvor der skulle være mulighed for at finde termik.

Som navnet på dagen antyder ligger vi stor vægt på at alle hygger sig med deres hobby, og derfor vil der være mulighed for at købe Øl, Vand, Grillpølser eller, man kan selv tag Grillmad med og bruge grillen.

Alle som har lyst til at være med skal sende en mail til vestfynmodelflyveklub@gmail.com

Med venlig hilsen Kenn Dyreborg