Modelflyvningens dag.

Arrangør/ansvarlig:
VMK.

Modelflyvningens dag.

Vestfyns ModelflyveKlub holder igen i år " Modelflyvningens Dag" på flyvepladsen på Bjergegyden i Ebberup .

I år er det Søndag  den 27.Maj i tidsrummet. 11 - 16. Med masser af udstillede fly og flyvning !

Når Danmarks cirka 4600 modelpiloter i omkring 102 klubber  landet over - Søndag den 27. Maj 2018 igen fejrer "Modelflyvningens Dag" er vi også med, ved at åbne pladsen for tilskuere.

Vi håber vejret er med os, så vi kan vise de fleste grene af sporten frem for vores publikum - så her er der fuld seriøsitet og koncentration for at få flyet op og helt ned.

Vi skal gøre vores til at det bliver en rigtig god oplevelse at lukke dørende op, så publikum kan komme og se de flotte flymodeller og flyvninger på -

Modelflyvningens Dag.

Så alle medlemmerne ! ...sæt x i kalenderen og få finpudset alle jeres flotte maskiner så de er kalr til den 27-5 så puplikum har noget at se på.

Vi vil igen i år forsøge at lave et udsalg af pølser-kaffe-kage øl og sodavand.

så skulle der være familiemedlemmer som vil være behjælpelig med at passe og/eller bage kage til udsalget ,må i gerne sende formanden en sms eller en mail.

Tak. Medvendlig hilsen Bestyrelsen

wpinup10.jpg

Alle medlemmer! sæt x i kalenderen og få finpudset jeres flotte maskiner så det er klar til den 27-5-2018 så vi har noget at vise puplikum.

Vi vil igen i år forsøge at lave et udsalg af pløser, kaffe, kage - øl og sodavand.

Så skulle der være nogen familiemedlemmer som vil være behjælpelig med at passe udsalget og/eller eventuelt bage kage til udsalget - må i gerne sende formanden en sms eller mail.

Med venlig hilsen Bestyrelsen