Møde med El & Svæv

Der blev mandag den 9 September efter initiativ fra El & Svæv afholdt fælles møde mellem de to bestyrelser. Referat fra mødet kan ses under "kun for medlemmer" eller på E&S hjemmesiden.

Et væsentligt punkt var en ændring af betingelserne for flyvning på Fl Schmidtsvej i Silkeborg for medlemmer af Silkeborg Modelfly.
Den fælles formulering er nu "Gensidig gæsteflyvning efter klubbernes vedtægter og pladsreglementer."

Medlemmer af El & Svæv er som foregående år inviteret til vinterens ugentlige bygge og klubaften, som starter den 2 Oktober i de sædvanlige lokaler. se under kalenderen.

Medlemmer af Silkeborg Modelfly er som udgangspunkt velkommen til indendørs flyvning hos E&S alle søndage i Balleskolens hal. Tjek E&S hjemmeside for ændringer.