Modelflyvningens dag 2016

Modelflyvningens dag 2016 blev en rigtig fin dag på banen i Stenrøgel hvor ca halvdelen af klubbens medlemmernw i Silkebog Modelfly mødte frem
Vores arrangement havde fået en flot omtale i de lokale aviser, og tods de ret dårlige vejrmeldinger havde det lokket over 30 besøgende ud på banen.
Vejret endte med at blive ganske fint med en høj grå himmel, svag til jævn vind og kun regn i en halv time.

Der blev snakket og diskuteret lystigt, og en del valgte at prøve kræfter med vores model fly simulator, og senere med et rigtigt fly med lærer/elev sender.
Ord som spændende, sjovt, udfordrende, og lidt svært blev hørt undervejs, og der er helt sikkert blevet pustet til den pilot-drøm de fleste går med uden at vide det.

Dagens reslutat er opgjort til et nyt medlem, to der helt klart er fristet, og ikke mindre end 94 vellykkede flyvninger - uden at medregne de rigtig mange ture på simulatoren.
velkommen til de nye medlemmer i Silkeborg Modelfly