Indmeldelse i klubben

Hvordan kommer jeg i gang med denne herlige hobby?


Vi vil anbefale dig at komme ned i vores >byggekælder< en mandag aften imellem Kl. 19.00 og 22.00. Her er altid medlemmer tilstede, der kan give dig råd og vejledning om hvad du skal gøre og især ikke skal gøre. Samtidigt kan du se hvilke projekter, der er på bedding og der er meget spændende at se på. Du kan her få at vide, hvad du skal købe af grej for at komme i gang på den bedste og billigste måde. Du kan også se vores flysimulator som vil være en god ting at øve sig på, idet den kan spare dig for mange skader.

                               Hvilken flyver og grej skal jeg købe

EasystarnewGraupner

Som i al anden hobby, skal der en investering til at få noget grej. Og det vil være klogt at lytte til de erfarne medlemmer, så får du det rigtige udstyr fra starten. Det er vigtigt at få et godt begynderfly, som man er i stand til at håndtere, så man ikke render sur i det fra starten. Det samme gælder fjernstyringen. Du kan sagtens købe en billig fjernstyring, men igen lyt til de erfarne. Du er bedre hjulpet med en der rummer flere modeller, så skal du ikke skifte sender flere gange. Det samme gælder ladere, batterityper og andet tilbehør. 

Du kan på forhånd overveje om du ønsker en model, der er motoriseret med el- eller brændstofmotor.  

Fordele ved el: Motoren starter hver gang. Den skal ikke justeres. 
Ulemper ved el: Modellerne er som regel mindre, og kan derfor ikke klare så meget vind. Der vil ofte være et større spring op til næste model. 

Fordele ved brændstof: Modellerne som regel lidt større, og kan derfor klare lidt mere vind. Dvs. flere flyvedage. Springet til næste model vil ofte være mindre.
Ulemper ved brædstof: Modellen bliver "svinet" til af olierester. Der kan være flere drift/start problemer ved en brændstofmotor. Det tager som regel lidt længere tid at lære at flyve med en brændstofmodel.

Endeligt kan du overveje at købe brugt grej. Der findes masser af godt brugt udstyr på markedet. Her kan klubbens medlemmer hjælpe med at finde det rigtige.

      Kom godt igang og vel mødt!
 
                   

Venlig Hilsen  Hjørring Modelflyveklub  Når du så har erhvervet det nødvendige grej, kan du samme sted få vejledning i hvordan du samler dit fly, hvordan du skal behandle din sender din lader og dine batterier (dette er en meget vigtig del). Når du er klar til at flyve vil der være nogle instruktører, som vil være dig behjælpelige med at lære dig at flyve, så du kan undgå flest mulige skader. Helt undgås kan det ikke. Når du efter et stykke tid (afhængig af hvor ofte du har haft lejlighed til at flyve) har  gennemgået et fastlagt program vil du af instuktøren få at vide, at nu er du i stand til at flyve på egen hånd. Så kommer nerverne igen men samtidigt begynder det at blive rigtigt sjovt og det med nerverne glider lidt i baggrunden, men det går aldrig helt væk og det skal det heller ikke.  Hvis du er forhindret i at komme i byggekælderen, kan du komme på vores flyveplads, der er beliggende på Slettingenvej i Nørlev. Den finder man ved at køre fra Hjørring mod Nørlev strand. I det skarpe sving drejer man af mod Tornby af Nørlevvej og kører indtil man ser en cykelsti til venstre. Den kører man ud af til man ikke kan komme længere. Så holder du faktisk ved vores plads (man må godt køre bil på cykelstien). Du kan finde et kort over pladsen i menuen "klubhuset"

 

Hvis du ønsker at blive medlem af klubben, så udfyld venligst nedenstående formular med navn, email, adresse og evt telefon nr, hvorefter vi vil vende tilbage med yderligere oplysninger - Tak!

Fulde navn
E-mail
Adresse og tlf

 

Kontingent HMFK

 
Senior                           600 Kr
junior 3-18 År               300 Kr
Familieabonnement     600 Kr
Passiv                          100 Kr
Indmeldelsesgebyr     100 Kr

 

 

FAMILIEABONNEMENT
 
Der er i klubben lavet mulighed for, at der kan indmeldes som familieabonnement. 

Vi ønsker i klubben at aktivere så mange unge som muligt for på denne måde at give unge mulighed for at deltage i en sund og god idrætsform, som kan give dem sunde interesser og være med til at skabe en interesse for flyvningen, som forhåbentlig vil følge dem i resten af deres tilværelse.

Vi ønsker i klubben at deltage i den samfundsopgave det er at skabe mulighed for ungdommen at deltage i sunde interesser, og vi finder med vores familieabonnement at have skabt muligheden for det.

Kontingentsatser for et familieabonnement er i klubben således:

1.     Ved indmeldelse af en voksen og 1 barn/junior:
        ½ kontingent for senioren
        ½ seniorkontingent for barn/junior


2.     Ved indmeldelse af en voksen og 2 børn/juniorer:
           ½ kontingent for senioren
         ¼ kontingent for børn/juniorer


3.   Ved indmeldelse af en voksen og flere børn/juniorer
        ½ kontingent for senioren. Gradueret kontingent for børn/juniorer, samlet lig ½ seniorkontingent.

Ved nyindmeldelse betales yderligere indmeldelsesgebyr i henhold til fastsat takst.