Medlemsbetingelser

Medlemskab af Brande Model Flyveklub

Vi kan tilbyde dig medlemskab af en energisk og aktiv klub, hvis væsentligste formål er at dyrke vores sport, samt fremme kammeratskabet med ligestillede.

Ønsker du at melde dig ind i klubben, eller ønsker du yderlige oplysninger, så udfyld denne formular.

Se kontingentet på indmeldelsesblanketten

Medlemskab af Modelflyvning Danmark (MDK)

For at flyve i Brande Model Flyveklub er det en betingelse at du også er medlem af MDK. Se priser her .

MDK er en interesseorganisation for danske modelflyvere, fordelt over mere end 100 klubber i Danmark, Grønland og på Færøerne

Som medlem af Model Flyvning Danmark har du en række fordele. Du er dækket af den eneste forsikringsordning, der dækker de skader som et modelfly kan forårsage på 3. mand. Du får Modelflyvenyt hver anden måned og du kan købe brændstof, hos MDK's brændstofforhandlere og har adgang til alle arrangementer.