Pladsregler

Bastrupflyverne

AIRFIELDCHEF  Eggert Neistrup

ORDENSREGLER FOR BASTRUP-FLYVEPLADS

1)      Biler må kun parkeres oppe ved vejen. Der må ikke flyves medens der slås græs.

2)      Flyvetiderne er fra solopgang og til solnedgang.,dog skal der være pause lørdage-søn- og helligdage fra kl.15.00-16.30.

3)      Alle medlemmer skal være medlem af RC-Unionen.

4)      A-certifikat er påbudt, flyvning uden, er kun tilladt med en kvalificeret hjælper ved din side, tal med Eggert om erhvervelse af dette.

5)      Der må kun flyves med 4 takt-motorer og El motorer.

6)      Motorerne må ikke give generende støj, denne afgørelse ligger alene hos Eggert.

7)      Brændstofspild må ikke finde sted, ved påfyldning skal der bruges en beholder under overløbsrøret.

Modellen skal stå på et underlag for at forhindre   udblæsningsvarmen og olie fra udblæsningen i at svie græsset.

8)      Pladsen er IKKE godkendt til STORE-modeller, d.v.s. fly der vejer  fra 7-20 kg.

9)      Senderen SKAL være forsynet med frekvensnummer.

10)  Der må KUN flyves med den frekvens du har fået tildelt, ved særlige tilfælde, tal med Eggert.

11)  Gæstepiloter må kun flyve på pladsen, når de har fået tilladelse af Eggert.

12)  Der må ikke flyves lavt over vejen og ikke Vest for pladsen, undtagen når vinden er i vestlig retning, må der startes mod Vest, og hurtigt drejes fra.

13)  Tilkørsel af motoren må kun foregå i luften.

14)  Der må kun være 5 fly i luften af gangen.

15)  Standpladsen må IKKE overflyves.

16)  Frekvensklemmer SKAL bruges hver gang, senderen må ikke tændes uden klemme, dog ikke for 2,4 GHz.

17)  Sidste mand der forlader pladsen, sætter vindpose og klemmer på plads og fjernerALTaffald og lukker hangaren.

18)

Rettelser & ændringer afleveres til:

Eggert Neistrup

Mail: synergi140dz@hotmail.com

Skulle der være enkelte medlemmer der synes reglerne er for skrappe og har svært ved at overholde dem, er der kun at sige, find et andet sted at flyve.