Nyheder

Sæson 2023:

Så har vi vinteren bag os, og 2023 sæsonen er i gang.  Der kan være flyvning på pladsen i Nørholm når vejret frister piloter. 

Vi ser frem til en rigtig god sommer sæson, med masser af aktivitet på pladsen.

Gratis skoleflyvning med klubbens skolefly kan foregå på alle dage med godt flyvevejr. Du kan aftale dag og tidspunkt med klubbens kontaktperson for flyveundervisning, se fanen kluboplysninger/kontakt.

Vi har i 2022 sæsonen fået en del nye medlemmer, hvilket vi er rigtig glade for og det skaber endnu mere aktivitet i klubben. Vi ser frem til at høre fra nye modelflyve interesserede og erfarne RC-piloter i løbet 2023 sæsonen. Alle er velkommen på vores modelflyveplads og interesserede kan gratis prøve klubbens skolefly efter aftale med en flyveinstruktør.

Vi fortsætter den løbende forbedring og vedligeholdelse af vores klubhus og modelflyveplads i 2023.

Vi har gennem de senere år, renoveret klubhuset med nye døre og vinduer. Vi har installeret et velfungerende solcelle anlæg. Der kan nu tilbydes opladning af fly batterier på pladsen. Solcellesystemet levere strøm til køleskab og støvsuger.  Der er lys i klubhuset.

Vi har fået installeret toilet i klubhuset. Vand til toilet og håndvask kommer fra regnvand på taget af klubhuset. Velfungerende grøn løsning.

A-Certifikat: 

Der vil også i 2023 blive mulighed for at tage et A-certifikat for de medlemmer, som ønsker den udfordring. Du kan finde mere information om A-certifikat på:  http://www.modelflyvning.dk/hobbyudvalg/certifikater-under-7-kg.aspx

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med Aalborg Modelflyveklub, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan finde mere information under fanen Kluboplysninger/Kontakt.

Med venlig hilsen

Aalborg Modelflyveklub

_________________________________________________________________________________

Klubdage: Onsdag kl. 16-20 og lørdag kl. 12-17.

På søndage efter kl. 12 og på flere hverdage efter kl. 16, vil der ofte være medlemmer på flyvepladsen, når det blæser mindre end 5-6 m/s.

Modelflyvning er tilladt alle dage under hensyntagen til følgende flyvetider: Mandag - torsdag er der ingen begrænsninger på flyvetiden. Fredag er kun for el-fly. Lørdag og søndag, kl. 12-17. Der er ingen tidsbegrænsninger for støjsvage el-fly.

Flyveundervisning: Der foregår flyveundervisning på flere dage i ugen og tidspunkter kan aftales med klubbens kontaktperson for flyveundervisning, se fanen Kluboplysninger/Kontakt.

 

Forside | Sitemap | Kontakt | Login | umbraco cms skin by Liebling